Πηνελόπη Ξαντινίδου

Founder

Κωνσταντίνος Χατζηκωστής

Founder

PenKo

Unique Handmade Workwear

Αναπτύσσουμε εταιρική μόδα.

Το όνομα PenKo προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων μας Penelope-Konstantinos.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία στον χώρο της γυναικείας ένδυσης με τον διακριτικό τίτλο ‘SIMON’ ιδρύσαμε την PenKo μια ελληνική εταιρία όπου με γνώμονα πως κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και κάθε άνθρωπος μοναδικός προσφέρουμε φρέσκιες και διαφορετικές προτάσεις σε επιχειρήσεις και στο ευρύ κοινό με αποκλειστικό σχεδιασμό πατρόν και παραγωγή από εμάς.

Στόχος της PenKo είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να επικοινωνήσει αποτελεσματικά την εταιρική της κουλτούρα, την ομοιομορφία στην εταιρική της εικόνα, αλλά και την υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής πολιτικής.

Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να επενδύσει στην εξωτερική εμφάνιση των υπαλλήλων της με τρόπο αποτελεσματικό και σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο παροχής των προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

SIMON

Η φιλοσοφία της PenKo

Η φιλοσοφία σε όλα τα τμήματα της PenKo από τον σχεδιασμό και την παραγωγή έως και την τελική διάθεση των προϊόντων μας λειτουργούν πάντα με πρίσμα το πάθος και την αγάπη μας για την καλαισθησία και πρακτικότητα.

Τα πρωτότυπα σχέδια μας βασίζονται στο όραμα που έχουμε να προσφέρουμε εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής για την καλύτερη δυνατή ανάδειξη της φιλοσοφίας των πελατών μας

Unique Handmade Workwear

Κλάδοι στους οποίους απευθυνόμαστε

Γλυκοπωλεία - Εστίαση - Κομμωτήρια - Barber's - Nails Studio